Ведска астрологија-Џотиш со Симеон Атанасоски познат Mакедонски астролог.Vedska astrologija Jyotish so Simeon Atanasoski

Премиер на соседна Грција во пријателска посета

алексис ципрас насмеан на црна позадинаПосета на Грчкиот премиер Алексис Ципрас 
Alexis, Tsipras 28/07/1974 година
DST/WT 0, Атина, Грција,зона 2.00, Латитуда.

Тлото во светот околу 30 март 2019 не мирува!

Западниот брег на јужна америка 6.2 и 5.5 степени
По предвидуваниот период тлото и понататаму сеизмичко активно.
 
Имаше неколку умерено силни земјотреси и активирање на вулкан околу предвидуваниот период.Последна вест е за уште еден еден силен земјотрес 6.2 степени по рихтер ,околу 27 км од Света Елена западниот брег на Еквадор, и за два послаби земјотреси,едниот во Хрватска ,а а другиот во Турција, а

Предвидениот за 28 земјотрес коректен до ден,истовремено еруптира Попокатепетл

Уште едно предвидување за земјотрес точно во ден!
симеон астрологија мала слика
Се предвидуваше силен земјотрес за 28 март 2019
 
Земјотресот како што и се очекуваше (предвидуваше) точно д

Ретрограден Меркур од утре преминува во директно движење

Ретрограден или вакра Меркур од утре 28 март 2019  преминува во директно движење во знакот на Водолија.
 
Имаме три основни движења на небесните точки(планети-грахи и невидливи планети-упаграхи)
 
Директна - Чара  
Стационарна - Двишваба 
Ретроградна - Штира
 
Директното движење на планетите е со ква

Европскиот парламент го врати стариот режим на сметање на времето

часовник со натпис март и 2021Летно сметање на времето укинато од ЕУ Парламентот
 
Самите земји на Еу се задолжуваат да одлучат дали ќе го укинат летниот и зимскиот временскиот режим на корекција на часовниците.Ваквата одлука е подржана од 74 проценти ЕУ парламентарци ,со препорака индивидуалните членки на ЕУ ,сами да се изјаснат и да ја применат оваа „временска одлука“ , со поч

Јавете се на мобилен за натална карта

Поздрав за сите и мир со Вас ,

Јавете се на подоле дадениот мобилен контакт телефон  или испратете мејл порака за првичен контакт со Симеон.Во пораката напишете дека сакате директен контакт и ќе Ви се даде термин кога да се јавите

Наталната карта  која се изработува може да ја добиете истиот ден,доколку постои слободен термин .Поквалитетните анализи се чекаат 4-7 дена  и заедно со Вас се договара термин кој и Вам ви одговара.

Фудбалски натпревар Словенија Македонија

фудбал Словенија-Македонија 
 
Македонија во првото коло со победа против Летонија (3-1), а додека Словенија со Израел(во Хаифа) одигра реми (1-1)
 
 
почеток на средбата 20:45 Љубљана,Словенија
 
предвидување за гол шанси објавени скоро два сата пред натпреварот  во 19 и 10
 
подинамична игра со пресврти по 21

Геомагнетна бура од умерена втора категорија

Атанасоски на работно место пред компјутерСоларна Бура денес и утре во својот максимален интензитет!
Во почеток на 90-те кога се промовираше ведската астрологија во Македонија, меѓу другото се наметна прашањето: Дали да се прифати како наука ,па во емисија на македонска телевизија, се обидував да го истакнам мислењето дека соларните експлозии ,соларниот ветер зависат од астрономско астролошки пос

Предвидено со дадени денови ескалација на Блискиот Исток

Предвиден настан - астрологија!знаме на Израелската држава
 
100 терористички цели погодени во Газа(извор израелски сили) е вест која се очекуваше ,па и се предвидуваше!
Syndicate content