Астрологија Предвидувања за 2016 Македонија Свет

Што не очекува во Република Македонија во 2016,првични нефилтрирани информации.Анализата на мундан план за Република Македонија,премиерот Никола Груески,Зоран Заев ,Шекеринска,папата Франциско Путин,Обама,Асад,Роухани...

Најважните денови во 2016 кои треба да се одбегнат за патување со авион или во сообраќај ,посебно кога се метежи и гужви.Во наредниот период следат подетални анализи на предвидувањата.

линкови во атачментот од јануари до декември 2016

AttachmentSize
2016-janauar-mart.jpg37.24 KB
2016-mart-april.jpg40.5 KB
2016-april-juni.jpg41.03 KB
2016-juni-dekemvri.jpg42.69 KB