Мундано Предвидување новогодишни вести на Алфа

ganesh-2016Каква ќе биде 2016 на мундано поле (астролошко) во светот и Македонија? Дел од интервјуто на Симеон Атанасоски објавено во вести на Алфа телевизија новинарка Пандорче Антевска и снимател Сашо Тренчев снимано декември 2015.

Република Македонија и Светот во 2016

папа Френцис , Барак Обама , Владимир Путин , Башар ел Асад ,

Доминантни бои во модата и кои носат успе за 2016

Денови за претпазливост во сообраќај