Хороскоп за 2009

Порачајте хороскоп за Вашиот зодијачки знак за 2009 година.Што ве очекува на љубовно деловно или здравствено поле ,ќе добиете одговор од Симеон Атанасоски а со помош на Индиската астрологија позната како Џотиш. Напишете мeил на simeon@asvedic.com и одберете едно од понудените опции.