Изработка на натална карта по индиска метода

Повелете да порачате изработка на натална карта од Симеон Атанасоски изработена по индиска метода.Добивате одговор на прашања поврзани со Вашата личност и со моменталните Ваши преокупации.

Треба да одберете дали сакате изработка на:

1.Натална животна карта -потенцијали и успех во Вашиот живот на разни полиња(љубов,здравје,финансии,роднински и пријателски релации....) цена50евра/сат ипол разговор

2.Одговор на конкретно прашање како најдобро да го решите во Ваша корист. цена 25евра/пола сат разговор(советодавно)

3.Споредбен хороскоп -деловен,емотивен,партнерски цена 50евра/1 и 30минути разговор 4.Семеен хороскоп -75евра/120минути разговор меил za контакт simeon(@)asvedic(dot)com

или на телефон 02 3060382  моб 078 310992 после 12ч30м

уплатница