дневен хороскоп

неделни и дневни совети Советите се подготвени од Симеон Атанасоски Индиска астрологија-Дневни и неделни прогнози Пратете СМС на 078 310992 со содржина dd.mm.gggg,каде што dd.mm.gggg е Вашиот датум на раѓање. Пример за роден на денешен ден 3септември1994,откако ќе добиете повратна порака треба се внесе 03 за(d.d) 09 (за m.m) i 1994 (за gggg) ... или 03091994 Цената на користење на астролошките услуги.