Наскоро астрологија 2011

Во наредниов период ќе следи астролошка анализа за 2011 година.Проценки и предвидувања што ја очекува Република Македонија и Светот од Симеон Атанасоски.Ќе се опфати економијата ,политичките промени,натални хороскопи на популарни лица од Македонија и од Светот.Ќе се публикува и мала анализа за секој хороскопски знак ,што го очекува во 2011 и како да ги искористи планетните влијанија во своја полза.