астрологија во 2010

Што донесува 2010 година на астролошки план.Има ли подобрување на финансиската состојба во Македонија .Дали водолијата ќе ги прошири пријателите,терезијата ќе се заљуби,близнаците ќе патуваат или религиозно ќе се трансформираат.Можеби ќе имаат желба за нови почетоци во образованието или работата.Што се случува со шкорпијата,ракот,рибите.Дали огнените знаци Лав ,Овен и Стрелец ќе дојдат до осакуваниот успех.Од земјените знаци потешкотиите за девицата,а успех во финансиите за Јарецот и Бикот.Што ќе се случува во светот(непотполна анализа) и можни случувања на мундан план.   Дел од предвидувањата се веќе актуелни со промена на временските прилики,како и активноста на Грција на економски план и барање на пријатели за решавање на спорот со Македонија.

mail

Доколку сте зантересирани да порачате натална карта ,испратете мејл (види слика) на мејл адреса со црвени букви на астролог и ќе добиете ценовник за услугата со опис за типот на наталната карта.Доколку не добиете одговор (заради потешкотии со интернет) јавете се на тел:02 3060382 или 078310992 после 12 часот.